In samenwerking met Yoia, de mooiste yogastudio van Nederland, verzorg ik een mooie serie ZelfZorg Zondagen. Verdeeld over 5 zondagen, komen er 4 verschillende thema’s aan bod (Stress, Menopauze, Bewegen en Gezond Gewicht). In deze workshops neem ik je mee naar het verhaal achter allerlei klachten en aandoeningen, de oorzaken en triggers maar vooral wat je daar zelf al meteen heel makkelijk aan kunt doen.

Naast heldere en leuke uitleg, die jouw lijf veel begrijpelijker maakt, zijn er makkelijk uit te voeren tips en is er ook alle ruimte voor al jouw vragen over het onderwerp. Daarnaast kunnen we met elkaar verhalen, ervaringen en adviezen uitwisselen.
De workshops vinden plaats in de Yoia Yoga studio aan de Korte Haven 125 te Schiedam, van 11:00 tot 13:00.

Wat en wanneer dan? Hieronder zie je welke onderwerpen er in de planning staan.

zondag 11 februari: Stress (klik hier voor meer informatie)
Van stress naar sereniteit: jouw weg naar meer rust

zondag 10 maart: Menopauze
Menopauze? Menopower!

zondag 26 mei en 9 juni : Gezond Gewicht
Het geheim van jouw gezonde gewicht (in twee delen)

Voor meer informatie en de mogelijkheid om je op te geven, klik dan hier. ZelfZorg Zondag: leer meer over je gezondheid en vitaliteit – Yoia Yogastudio Schiedam. Geef je op tijd op, want vol is vol! De investering voor de workshop is €25 maar dan heb jij ook alle tools in handen om volop aan jouw gezondheid te werken!

Je kan als jij bij de workshop wilt zijn, ook mij een mailtje sturen, gewoon naar hello@moniquevanholland.nl.

Je hoeft geen lid te zijn van de yogastudio om de workshops te kunnen volgen. En feel free om de workshops met vrienden/collega’s of familieleden te delen, van wie je weet dat ze hier ook mee stoeien en neem ze vooral gezellig mee!

Zie ik je daar! 😊