Meteen naar de inhoud

ZelfZorg Zondagen

In samenwerking met Yoia, de mooiste yogastudio van Nederland, ga ik een mooie serie ZelfZorg Zondagen verzorgen. Verdeeld over zes zondagen, komen er 5 verschillende thema’s aan bod (Stress, Gezond Gewicht, Slapen, Bewegen en Menopauze). In deze workshops neem ik je mee naar het verhaal achter allerlei klachten en aandoeningen, de oorzaken en triggers maar vooral wat je daar zelf per direct al heel makkelijk aan kunt doen.

Naast heldere en leuke uitleg die jouw lijf veel begrijpelijker maakt, zijn er makkelijk uit te voeren tips en is er ook alle ruimte voor al jouw vragen over het onderwerp. Daarnaast kunnen we met elkaar verhalen, ervaringen en adviezen uitwisselen.
De workshops vinden plaats in de Yoia Yoga studio van 11:00 tot 13:00.

Wat en wanneer dan? Hieronder zie je welke onderwerpen er in de planning staan.

zondag 19 november: Stress
Van stress naar sereniteit: jouw weg naar meer rust

zondag 7 januari en 11 februari: Gezond Gewicht
Het geheim van jouw gezonde gewicht (in twee delen)

zondag 10 maart: Slapen
Soepel slapen: de stappen voor optimaal herstel en rust

zondag 7 april: Bewegen
Waarom bewegen een noodzaak is en hoe je een fijne bewegingsroutine opbouwt

zondag 26 mei: Menopauze
Menopauze? Menopower!


Voor meer informatie en de mogelijkheid om je op te geven, klik dan hier. ZelfZorg Zondag: leer meer over je gezondheid en vitaliteit – Yoia Yogastudio Schiedam. Je kan ook mij een mailtje sturen, naar hello@moniquevanholland.nl.

Je hoeft geen lid te zijn van de yogastudio om de workshops te kunnen volgen. En deel de workshops met vrienden/collega’s of familieleden van wie je weet dat ze hier ook mee stoeien en neem ze vooral mee!