Wat anderen zeggen over mij

Ik ben bij Monique terecht gekomen met vage klachten, zoals jeukende uitslag op mijn benen en een buik. Ik ben in eerste instantie naar de huisarts geweest en daar vandaan naar de dermatoloog doorverwezen. Ik kreeg daar een zalf maar deze hielp niet. Verder konden ze niet echt plaatsen waar deze klachten vandaan kwamen.

Monique legde meteen de link met hoge histamine levels en oestrogeendominantie en wist welke voedingsaanpassingen en supplementen het beste ingezet konden worden. Binnen twee weken waren al mijn klachten verdwenen. Best indrukwekkend en ik ben haar er heel dankbaar voor. Monique was heel professioneel en betrokken, ze gaf veel tips over welke voeding en supplementen ik kan blijven inzetten om het resultaat blijvend te maken. Monique weet waar ze het over heeft.

Gosie (46)

In december 2021 ben ik paar keer op consult geweest bij Monique, aangezien ik al langere tijd met wat lichamelijk spanningsklachten rondliep. Het bleek dat deze klachten te maken hadden met bepaalde keuzes over de richting in mijn leven waar ik mee worstelde. 

In paar sessies heeft Monique mij geweldig geholpen hier voor mezelf meer duidelijkheid in te krijgen! Ik was erg verrast dat deze sessies mij zo snel meer inzichten gaven, waardoor mijn spanningsklachten vrijwel zijn verdwenen. Monique heeft duidelijk een groot talent om de lichaam-geest verbinding bij mensen te doorzien, en je vervolgens te helpen hier verandering en verbetering door te voeren.

Ik kan een bezoek aan Monique van harte aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen!

Pieter (51) (Ja, geen vrouw, maar ook mannen kunnen bij Monique terecht hoor)

Bij Monique voel je je heel erg welkom ze kan je je echt thuis laten voelen. Ze heeft een enorm inlevingsvermogen en zal niet snel iets raar zal vinden. Hierdoor gaat er een heel geruststellende werking van haar uit.

Monique geeft mensen oprechte aandacht en is daarom heel fijn om mee te praten. Ze stelt echt inhoudelijke goede vragen, waardoor je weet dat ze echt goed luistert en echt geïnteresseerd in jou is

Janet (49)

Monique is iemand die echt veel positiviteit en optimisme uitstraalt en dat werkt heel aanstekelijk op mij. Je krijgt door Monique gewoon zin om aan de slag te gaan! Daarnaast is ze echt een verbeeldende verteller: zij kan zelfs wetenschap leuk maken!

Saskia (49)