Workshop Gezond Gewicht (de laatste ronde)

Mensen denken vaak dat afvallen vooral te maken heeft met eten en beweging. Maar naast deze twee werken er maar liefst nog 4 andere factoren (!!) op je gewicht.
Deze werken allemaal op je gewicht via hun effect op je hormonen. Hormonen zijn namelijk alles bepalend voor aankomen en afvallen! (ook voor mannen 😊)

Wat doet bepaalde voeding met je hormonen en hoe kun je voeding inzetten om je vetverbrandingshormonen maximaal te laten werken?
En welke vormen van bewegen zorgen juist voor het activeren van je vet-opslaghormonen?

En welke factoren hebben dan nog meer die de vetverbranding en vetopslag aan en uit kunnen zetten?

Dit en meer ontdek je op de Workshop Gezond Gewicht, zondag 9 juni.
Leer hoe voeding en beweging (en dus nog die 4 andere factoren) van invloed zijn op ons gewicht, en hoe je vetverbrandingshormonen maximaal voor je kunt laten werken qua gewichtsbeheersing en hoe je de vetopslaghormonen zoveel mogelijk op vakantie kan sturen🌴.

En… dat werkt niet alleen goed voor nu (zodat je lekker in je vel de zomer doorgaat), maar ook voor later! Met deze kennis blijf  je slank tot op nog veel latere leeftijd!

Hier de praktische informatie:

Waar: in Pand Paulus (hier zit Yoia Yogastudio) aan de Korte haven 125 te Schiedam (je hoeft geen lid te zijn om hier workshops te volgen), ±10 min lopen vanaf het station.
Wanneer: zondag 9 juni

Hoe laat:  11:00-13:00

Entree : €25 inclusief thee en snacks

Hoe meld ik me aan?: stuur mij een mailtje naar hello@moniquevanholland.nl  en dan wordt het allemaal geregeld voor je 😊.
Zie ik je daar?

PS: Oja, wellicht handig om te melden: het is de allerlaatste keer dat deze workshop over Gezond Gewicht wordt gegeven.