Meteen naar de inhoud

Yoga bij Chronische Klachten

  • door

Vanaf 1 september start het programma Yoga bij Chronische Klachten, een programma speciaal ontworpen voor mensen die langdurig (langer dan een half jaar) last hebben van structurele pijn of vermoeidheid.

Vol trots heb ik hier aan samen gewerkt met de kanjers Romanie Graumans (directeur van Yogastudio Yoia), : Claudia Francke (yoga-instructeur en anesthesie verpleegkundige en Michael Fennema, anesthesioloog-pijnspecialist.

We zien vaak dat mensen met vermoeidheid of langdurige pijn, stoppen met bewegen. Maar draagt juist niet bij aan het herstel  Tijdens deze cursus kijken we wat je nog wél kunt en hoe je je spieren kunt versterken en hoe je mentaal het beste met deze klachten kan omgaan.

De cursus omvat 12 avonden, van 19:30 tot 20:45.  Ben je iemand of ken je iemand die hier baat bij zou hebben? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Neem dan contact op met Romanie (info@yoia.nl) of mij (info@moniquevanholland.nl ).
Voor meer informatie kan je uiteraard ook bij ons terecht of kom langs op de Open Dag, 10 en 11 september in de yogastudio van Yoia, in Pand Paulus, aan de Korte Haven 125 in Schiedam. Daar zijn alle betrokkenen aanwezig voor al je vragen.

Zien we je daar?